A teljesen higiénikus wc megérkezett!

2015.04.01.

A teljesen higiénikus wc megérkezett!

A Villeroy & Boch új higiéniai normát alkotott a DirectFlush WC-vel.

Szükségtelen a szokásos öblítő gyűrű a WC-k esetében, köszönhetően az intelligens öblítésnek, amely hatékonyan és kifröccsenés nélkül öblíti le a WC-t. A DirectFlush mindazonáltal magas öblítési hatékonysággal rendelkezik, ugyanakkor csak 3/4,5 liter vizet használ fel az öblítéshez. Mivel a nyitott gyűrű teljesen mázolt a WC gyakorlatilag gyorsan, alaposan és könnyedén tisztítható. A DirectFlush innovációja találkozik azokkal a szigorú higiéniai követelményekkel, amelyek nem csak a kórházakban, a forgalmas közösségi helyeken, de ma már a magán otthonokban is jelentkeznek.


A Villeroy & Boch számos kollekciójában ajánlja a DirectFlush-t. A gyűrű nélküli WC-k elérhetőek az Omnia Architectura és a Subway 2.0 kollekcióknál, illetve mostantól az O.novo választékában is. A Joyce kollekció fali-WC-je a jövőben alapban DirectFlush-sal rendelkezik majd. Valamennyi DirectFlush WC magában foglalja az extrém könnyű tisztítást és a vonzó stílust, meggyőzően kombinálja a látványos külső dizájnt és az intelligens belső megoldást.

 http://www.youtube.com/watch?v=E2mCao6e3pc&list=TLXN47ko-5IOrJLHztZGiVaGhdHPYQ7b1T

megvásárolható itt: 

https://www.valentinofurdoszoba.hu/webaruhaz/furdoszoba-berendezes-kadak-szaniterek-11968/villeroy-amp-boch-omnia-architectura-fali-wc-melyoblitesu-hatso-kifolyasu-directflush/342205/#webshop

vissza