Grohe Blue - Konyhai csaptelep és víztisztító egyben

2013.01.30.

Grohe Blue - Konyhai csaptelep és víztisztító egyben

Új termék ajánló

Egy frissítő forrás a konyhában.
A GROHE kifejlesztett egy innovatív, ugyanakkor döbbenetesen egyszerű rendszert, amely a hétköznapi csapvizet színtiszta frissességgé változtatja. A GROHE Blue® megszűri
a vizet, ideális fogyasztási, 4°C és 10°C közötti hőmérsékletre hűti és egyenesen a csapból ízlés szerint szénsavmentes, enyhén szénsavas vagy szénsavas vizet szolgáltat.

 A beépített dobozba integrált szénsav-adagoló különösen apró szénsav buborékokat adagol a megszűrt és hűtött vízhez, ízlés szerint enyhén szénsavas vagy szénsavas vizet előállítva.

Frissítően egyszerű. 
A természet egy igen hatékony rendszerrel tökéletesíti a víz minőségét: a talaj és sziklarétegek megszűrik és a víz így nyeri el egyedülálló, tiszta ízét. 
GROHE Blue® szűrőrendszer hasonlóan működik: a vizet négy szakaszban tisztítja, amelynek így még jobb íze lesz. Eltávolítja az olyan ízt és illatot befolyásoló nem kívánatos anyagokat, mint például a klórt, a végeredmény pedig remek ízű, lágy víz. Kiszűri továbbá az apró részecskéket és nehézfémeket, és csökkenti a vízkő-tartalmat.
Ízlés dolga.
Egy reprezentatív felmérés, amelynek keretében fogyasztókat kértek meg, hogy három vezető szénsavmentes ásványvíz a GROHE Blue® vizet is kóstolják meg, arra a következtetésre jutott, hogy a GROHE Blue® víznek sokkal jobb íze van.
A megkérdezett fogyasztók 73%-a „frissként” jellemezte a GROHE Blue® víz ízét. Ugyanezen fogyasztók mindössze 63%-a tartotta frissnek a kínált ásványvizek ízét.

GROHE Blue® víznek azonban nem csupán önmagában van remek íze: a kávénak és teának is kifinomultabb, intenzívebb ízt kölcsönöz.
GROHE Blue® szűrőrendszer egy másik kellemes, járulékos folyománya az a megtakarított idő, amit többé nem kell a teáskanna, kávéfőző vagy vasaló vízkőmentesítésére fordítani.

Működtetés és szénsav adagolás.
Az új GROHE Blue® bal karjának egyetlen fordításával ön is friss, hűtött vizet fogyaszthat egyenesen a csapból.
Az első beállítás egyáltalán nem adagol szénsavat, a második beállítás csak egy kevés szénsavat, míg a harmadik több szénsavat ad a vízhez. A szűrőkapacitást egy LED indikátor folyamatosan jelzi. A kényelmesebb használat érdekében jelzi, hogy mikor kell szűrőt cserélni.

vissza

Kapcsolat

Bemutató terem :Debrecen, Mikepércsi út 92. (Az új TESCO-val szemben, a Spar mellett közvetlen)

Nyitvatartás : H-P 9.00-15.00-ig ( átmenetileg )
Szombat:
9.00-13.00-ig

Mobil: 06-30-635-30-33

           06-30-429-20-23

Tel.: 52/541-131

Fax.: 52/541-130
email. :
valentinofurdoszoba@gmail.com

Web:
www.valentinofurdoszoba.hu

Megosztás

Top termékek

Aquafinesse vízkezelő …

Aquafinesse vízkezelő Jakuzzihoz és masszázskádhoz Ár: 39 900 FtEgységár: 39 900 Ft /db

Aquafinesse SpaClean - …

Aquafinesse SpaClean - jakuzzi csőrendszertisztító tabletta Ár: 7 900 FtEgységár: 7 900 Ft /db

Kiemelt termékek

Signet 320 Limited Edition …

Signet 320 Limited Edition Black kerti gázgrill Ár: 339 000 FtEgységár: 339 000 Ft /db
Új

Broil King Crown Classic 330 …

Broil King Crown Classic 330 kerti gázgrill Ár: 229 000 FtEgységár: 229 000 Ft /db
Új