Aquafinesse vízkezelő Jakuzzihoz és masszázskádhoz

Aquafinesse vízkezelő Jakuzzihoz és masszázskádhoz
Aquafinesse vízkezelő Jakuzzihoz és masszázskádhoz
Aquafinesse vízkezelő Jakuzzihoz és masszázskádhoz
Raktáron
Gyártástól számítva 24 hónap
Értékelés:

Cikkszám: 0033

Hogyan működik az AquaFinesse? Kattintson ide!

Mi is az AQUAFINESSE?

Az AquaFinesse egy szabadalmi oltalom alatt álló masszázsmedencék tisztítására szolgáló víztisztító adalékanyag, amely lehetővé teszi a vegyszermentes fürdőzést.

Nincsenek kemikáliák, klór, PH szabályozó vegyszerek, csupán a kristálytiszta vizet ígérő környezetbarát adalék. Az AquaFinesse egy pofonegyszerűen használható termék, amelynek használata csupán heti egyszeri alkalommal néhány perces művelet.

Mindössze egy mérőpohár hetente, és az AquaFinesse elvégzi ön helyett a munkát. Önnek csak élveznie kell medencéjét. Nem kell beállítania a pH szintet, nem kell fémtartalmat szabályoznia, nem kell a habosodás, vagy a víz szintjén megjelenő csík megjelenése ellen küzdenie. Az AquaFinesse segít abban, hogy időt takarítson meg, és ne költse pénzét feleslegesen a masszázsmedence vegyszerek különböző formáinak folyamatos tesztelésével. Meggyőződésünk, hogy az AquaFinesse az egyetlen igazán egyszerű megoldás a jakuzzik vízkezelésében.
Nemcsak egyszerűbbé, hanem egyenesen élvezetessé tesszük Önnek a masszázsmedencéje vízkezelését. Tetszeni fog önnek a medence vizének tisztasága és selymes puhasága. Az általános vízkezelési eljárástól eltérően az AquaFinesse nem irritálja a szemet, nem szárítja a bőrt, nem teszi tönkre a hajat és a fürdőruhát. Az AquaFinesse használatával ön tényleg hátradőlhet, és szabadon élvezheti a vegyszermentes masszázsmedence vízének lágy, simogató masszírozását.

1 doboz tartalma : 2x2 l Aquafinesse folyadék és 1 doboz lassú Cl tabletta.

Egy átlagos masszázsmedencéhez 4 hónapra elegendő mennyiség.aquafinesse-hot-tub-box-2_-1200x848.jpg

Első használat előtt, hívjon bizalommal, segítünk!

aquafinesse-hasznalati-utmutato.odt

ORSZÁGOSAN INGYEN SZÁLLÍTÁSSAL!

Mi történik, ha a szomszéd nem aquafinesse-t használ? Kattints ide!

Ár: 48 500 Ft Egységár: 48 500 Ft /doboz
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!