Hansgrohe

2020.02.22.

Gyengéd és lágy: zuhanyzás halk burokban

Ön is szereti a „cocooningot”, azaz az otthoni boldogságba való begubózást? Akkor biztosan tetszik Önnek az otthoni privát élményfürdő ötlete. Az új hansgrohe PowderRain vízsugár fajta ezernyi mikrofinomságú cseppje érzéki vízburokkal veszi körül Önt. Az Ön alámerülésre, álmodozásra és maximális ellazulásra szolgáló új búvóhelyén minden leheletvékony és halk.

Kitchen advise: this kitchen is focusing on design.
Új és egyedülálló: a hansgrohe PowderRain vízsugár. Zuhanyozás közben a mikrofinomságú cseppek vízburokba vonják a testet.

PowderRain: Bársonyos puhaság a mikrofinomságú cseppeknek köszönhetően

Az új mikrofinomságú cseppek pompás érzést keltenek a bőrön. Ráadásul a legkellemesebb módon mutatják be, mi minden lehetséges a vízzel, ha az a hansgrohe zuhanyokon keresztül folyik. Ám ez a mikrofinomságú vízsugár nem csak egyedülálló zuhanyélményt nyújt. A vízfolyás olyan kifinomult, hogy a zuhanyozás közben alig fröcsköl.

Álomszép begubózás a csendes zuhany alatt

Ezt a vízből álló burkot az Ön élvezetekkel teli visszavonulásához fejlesztettük ki. Azért, hogy beborítsa az egész testét, és saját, privát wellness élménnyé tegyük a zuhanyozását. A bársonyos vízsugár szuperkellemes vízélményt nyújt az egész testen. A mikrocseppek ezrei érzéki zuhanyélményben részesítik. Mintha csak a leheletfinom esőben állna egy trópusi esőerdőben. A zuhanyfej által sokezer apró cseppre porlasztott víz egyébként extrahalkan hull alá a fúvókákból. A hansgrohe hanglabor szakértőinek sikerült a zuhanyzajokat jelentősen csökkenteni: olyan halk, mint a suttogás. Hogy Ön a napi testápolás során teljesen ki tudjon kapcsolódni.

Minicseppek, maxihatás, kevés fröcskölés

A PowderRain lágy ÉS hatékony. A cseppek ezrei alaposan öblítik le a tusfürdőt és sampont. Ezenkívül az új mikrovízsugár szinte alig fröcsköl. Előny az Ön számára: kevesebb vízkőfolt, kevesebb takarítás. Ez minden fürdőszobában örvendetes. Különösen a mostanában trendnek számító nyitott zuhanyokban.

PowderRain a kézizuhanyokban, zuhanyszettekben és zuhanyrendszerekben

A PowderRaint már a zuhanyzó kismértékű átalakításával élvezheti. Ha pedig inkább teljesen újra szeretné tervezni fürdőszobáját, nálunk ahhoz is talál teljeskörű megoldást. 

  • Új, mikrofinomságú cseppek a háromsugaras Raindance Select S 120 3jet P kézizuhanyból. A többi vízsugár fajta neve „Rain” (teljes vízsugár) és „Whirl” (masszírozó vízsugár). Az átkapcsolás kényelmesen a Select gombbal történik. Az új kézizuhany egyszerűen csatlakoztatható a meglévő zuhanytömlőhöz. A hozzáillő zuhanyrúd felszerelése sem ördöngősség: Raindance Select S 120 3jet P zuhanyszett.

  • Szeretné, ha a mikrofinomságú vízsugarak az egész testét beborítanák? Akkor válassza a Raindance S 240 1jet P fejzuhanyt, és élvezze a felülről aláhulló PowderRain vízsugarat.*

  • A fejzuhanyból, kézizuhanyból (mindkettő PowderRain-nel) és termosztátból álló, teljeskörű kényeztetést nyújtó kombináció neve: Raindance Select S 240 1jet P Showerpipe.*

Ilyen simogató is lehet a technika

Az Ön jólléte érdekében a hansgrohe egészen új irányba tereli a vízsugarakat. A PowderRain ugyanis egy innovatív technológiára épül. Az egyes PowderRain fúvókák (egy helyett) hat apró nyílással rendelkeznek, melyek mikrofinomságú cseppekre osztják szét a vízsugarat. Ezért ez a vízsugár sokkal finomabb a hagyományos vízsugár fajtáknál. Ennek köszönhetően Ön pehelykönnyűnek érzi a vizet, mely leheletfinoman érintkezik a bőrével.

A hansgrohe PowderRain termékek további műszaki innovációkat is tartogatnak, melyek még kényelmesebbé teszik az életét: Select gomb és QuickClean.

* Kérjük, hogy a fejzuhanyok és a termosztátok felszerelését bízza szakemberre.

vissza